România

România participă la Salonul Le Bourget din Franţa

12 firme româneşti participă la cea de-a 49-a ediţie a Salonului Le Bourget din domeniul aeronauticii, care se desfăşoară în perioada 20-26 iunie 2011, la Paris. De asemenea, alte şapte firme participă la misiunea economică organizată de PATROMIL (Patronatul întreprinderilor din industria de apărare) în perioada 20-24 iunie.

România participă a patra oară consecutiv la eveniment cu un pavilion naţional. Prezenţa românească la această manifestare este organizată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine (CRPCIS), în parteneriat cu federaţiile patronale de profil – OPIAR şi PATROMIL, şi cu sprijinul Birourilor de Promovare Comercial-Economică de la Paris şi Marsillia, informează un comunicat al MECMA.

Programul firmelor româneşti include întâlniri cu reprezentanţi ai marilor grupuri franceze şi străine prezente în cadrul Salonului, parteneri tradiţionali sau potenţiali, precum şi cu cei ai autorităţilor franceze din domeniu.

Pe parcursul a şapte zile, Salonul reuneşte la Paris 2113 expozanţi din 45 de ţări, dintre care 26 cu pavilion naţional, iar 150 de aeronave noi vor fi prezentate cu acest prilej.

Sursa: Agenţia Naţională de Presă AGERPRES

 

Actualitatea Reprezentanţei

Participarea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu la reuniunea Consiliului Afaceri Externe

20.01.2020

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat luni, 20 ianuarie 2020, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe, desfășurată la Bruxelles. Agenda reuniunii a avut ca puncte principale de discuție: regiunea Sahel și diplomația climatică, iar dejunul de…

Participarea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu la reuniunea extraordinară a Consiliului Afaceri Externe

10.01.2020

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat vineri, 10 ianuarie 2020, la Bruxelles, la reuniunea extraordinară a Consiliului Afaceri Externe, convocată de Înaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate/Vicepreședinte al Comisiei…