Centrul de presă

Grupul Mandinga concertează la Bruxelles de Ziua Europei

Sâmbătă, 7 mai, la orele 17.15, grupul Mandinga va susţine un concert la Bruxelles, pe esplanada din faţa Parlamentului European, cu ocazia manifestărilor organizate pentru aniversarea Zilei Europei (9 mai).

Artiştii români şi cubanezi vor crea o atmosfera unică, prezentând un spectacol inedit de muzică latino cu influenţe balcanice.

Mandinga este o trupă recunoscută la nivel internaţional pentru excelenţa în materie de confluenţe culturale şi reprezentaţii spectaculoase.

Trupa a susţinut concerte în Bulgaria, Germania, Italia, Polonia şi Cuba, câştigând un disc de aur pentru performanţe excepţionale şi premiul „Cea mai bună interpretare live” la Romanian Music Awards 2009.

În decursul celor opt ani de existenţă, grupul şi-a menţinut poziţia de cea mai bună trupă latino din România, fiind organizatorii Festivalului Internaţional Salsafest (www.salsafest.ro).

 

 

 

 

Actualitatea Reprezentanţei

Participarea Ministrului pentru afaceri europene, George Ciamba, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale

15.10.2019

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, a participat, la Luxemburg, la 15 octombrie 2019, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale, organizată de către Președinția finlandeză a Consiliului UE. Principalele subiecte abordate la reuniune au vizat…

Participarea ministrului justiției, Ana Birchall, la Consiliul Justiție și Afaceri Interne (Justiție)

07.10.2019

Ana Birchall: Temele dezbătute în cadrul Consiliului JAI prezintă un interes deosebit din perspectiva consolidării spațiului de libertate, securitate și justiție al UE, a continuării discuțiilor inițiate de Președinția română și a creșterii…