Fotocronică

Zi dedicată gastronomiei românești în restaurantele Consiliului UE

Cu ocazia aniversării Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri, dar și în contextul în care România va prelua, de la 1 ianuarie 2019, Președinția Consiliului UE, marți, 4 decembrie, la restaurantele Consiliului, s-a servit mâncare românească.

În meniu au fost incluse ciorbă de fasole cu afumătură, sarmale, salată de boeuf, ghiveci cu mămăligă, zacuscă și cozonac.

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Actualitatea Reprezentanţei

Participarea Secretarului de stat pentru afaceri europene din MAE, Iulia Matei, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale

19.11.2019

Secretarul de stat pentru afaceri europene Iulia Matei a participat, la 19 noiembrie 2019, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale (CAG). Agenda discuțiilor a inclus Cadrul Financiar Multianual 2021-2027, pregătirea reuniunii Consiliului European din 12-13 …

Participarea Ministrului pentru afaceri europene, George Ciamba, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale

15.10.2019

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, a participat, la Luxemburg, la 15 octombrie 2019, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale, organizată de către Președinția finlandeză a Consiliului UE. Principalele subiecte abordate la reuniune au vizat…