Fotocronică

Zi dedicată gastronomiei românești în restaurantele Consiliului UE

Cu ocazia aniversării Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri, dar și în contextul în care România va prelua, de la 1 ianuarie 2019, Președinția Consiliului UE, marți, 4 decembrie, la restaurantele Consiliului, s-a servit mâncare românească.

În meniu au fost incluse ciorbă de fasole cu afumătură, sarmale, salată de boeuf, ghiveci cu mămăligă, zacuscă și cozonac.

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

În prim plan

Programul Junior Professionals in Delegation (JPD), sesiunea 2019 - 2021

15.12.2016

Serviciul European de Acțiune Externă (SEAE) și Comisia Europeană (COM) organizează Programul Junior Professionals in Delegation (JPD), sesiunea 2019 - 2021 Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi pagina de internet a SEAE, la adresa…

Expoziție de artă 3D cut art - Conexiuni, inaugurată la Bruxelles de Președinția României la Consiliului UE

13.02.2019

Președinția română a Consiliului UE a inaugurat astăzi, 13 februarie, în clădirea Lex a Consiliului UE, expoziția de artă 3D cut art – intitulată „Conexiuni” a artistului român Radu Ștefan Poleac. În discursul de la debutul evenimentului,…