Fotocronică

Zi dedicată gastronomiei românești în restaurantele Consiliului UE

Cu ocazia aniversării Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri, dar și în contextul în care România va prelua, de la 1 ianuarie 2019, Președinția Consiliului UE, marți, 4 decembrie, la restaurantele Consiliului, s-a servit mâncare românească.

În meniu au fost incluse ciorbă de fasole cu afumătură, sarmale, salată de boeuf, ghiveci cu mămăligă, zacuscă și cozonac.

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Data: 04.12.2018

Actualitatea Reprezentanţei

Participarea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu la reuniunea Consiliului Afaceri Externe

20.01.2020

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat luni, 20 ianuarie 2020, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe, desfășurată la Bruxelles. Agenda reuniunii a avut ca puncte principale de discuție: regiunea Sahel și diplomația climatică, iar dejunul de…

Participarea ministrului afacerilor externe Bogdan Aurescu la reuniunea extraordinară a Consiliului Afaceri Externe

10.01.2020

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat vineri, 10 ianuarie 2020, la Bruxelles, la reuniunea extraordinară a Consiliului Afaceri Externe, convocată de Înaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate/Vicepreședinte al Comisiei…